temp

Fiksne lamele

Grilje sa fiksnim lamelama za ljude koji znaju koliko svijetla (ne)žele. Sustav fiksnih lamela omogućuje 3 fiksna položaja, otvorene, poluotvorene ili poluzatvorene (za pesimiste) te zatvorene. Odabirom fiksnih grilja limitirani ste na dva odabira prolaza svjetlosti, to jest zatvorena krila grilja ili otvorena. Zaštitite prozore od tuče, vjetra i ostalih vremenskih neprilika i propustite cirkulaciju zraka uz lijep dizajn.
Postoje mogućnosti jednokrilnih, dvokrilnih i višekrilnih, grilje sa okvirom ili na izbačaj.
Boje također po svim mogućim ukusima RAL paleta i imitacija drva.
temp

Pokretne lamele

Ne znate koliko svjetlosti želite da ulazi u vaše prostorije, svako jutro ste drugačijeg raspoloženja, e onda su grilje sa pokretnim lamelama baš za Vas.
Grilje nude mogućnosti pokretanja lamela na željeni položaj.
Zaštitite se od sunca, neželjenih pogleda i nevremena, dopustite da zrak uđe i sve to s vrlo kvalitetnim i modernim proizvodom.
Također nudimo jednokrilne i višekrilne grilje sa mogućnostima na izbačaj. Djelomično fiksne i djelomično pokretne lamele (npr. ako imate visoke grilje, donji dio fiksne lamele gornji pokretne) Čitava RAL paleta boja je na raspolaganju i sve imitacije drva na tržištu.
temp

Pune grilje

Ako imate staru kuću ili želite imati starinske grilje tj. škure, uzmite pune grilje. U potpunosti zamračuje prostor.
Nudimo i modernije izvedbe punih škura.
Sve RAL boje i što je najbitnije za škure, imitacije drva.
temp

Harmonika

Veliki otvori ili višekrilne grilje za nas i na svu sreću za Vas, nisu problem. Sustav na harmoniku omogućuje Vam da i sa većim otvorima uživate u mraku. Otvaranje u jednu ili obje strane, simetrično ili asimetrično, ovisno o željama i potrebama.
Mogućnosti s fiksnim, pokretnim lamelama i naravno kombinacijom istih.