Ako niste tip za grilje, sjenila ili tende preporučamo rolete. Ručne ili motorizirane.
Prednost aluminijskih roleta nad plastičnim ili drvenim su te da aluminijske rolete ne treba bojati, ne blijede na suncu, ne savijaju i ne deformiraju se, otpornije su na udarce i vremenske neprilike od plastičnih, lakše su od drvenih.
Boju roleta odaberete prema RAL bojama, također nudimo i imitacije drva.
Postoji puno vrsta roleta, najčešći problem pri odabiru je nova gradnja ili postojeći otvori i prozori i naravno estetski ukusi pojedinih osoba.
temp

Predprozorske vidljive rolete

Ako je Vaš objekt već završen, onda je ovo rješenje za Vas. Brza, čista i jednostavna montaža na vanjski prozorski okvir.
temp

Predprozorske podžbukne rolete

Ako obnavljate fasadu, a ne želite dirati prozore i silno želite rolete da se ne vidi kutija, onda odaberete ovu opciju. Idealno isto za novogradnju. Ugrađuju se na vanjski prozorski okvir prije završetka fasade.
temp

Nadprozorske rolete

Ako ste nedavno izgradili kuću i želite rolete, onda razmišljajte o ovoj opciji pri gradnji. Idealno rješenje za novogradnju sa maksimalnom izolacijom. Također možete ih ugraditi ako mijenjate prozore ili obnavljate objekt. Rolete se ugrađuju istovremeno s prozorom i smještene su iznad prozora. Treba voditi računa pri ugrađivanju u već postojeći otvor da sanduk rolete smanjuje visinu prozora.
temp

Rolete na izbacivanje

Sunce Vas živcira? Želite zaštitu od sunca i svjež zrak? Tražite onda rolete sa vodilicama na izbacivanje. Ručno otvaranje ili motorizirane, svakom na odabir.
Vodilice idu na bilo koje kombinacije roleta.
RAL boje i imitacije drva na raspolaganju.

Protuprovalne rolete

Hvata vas paranoja, pitate se jesu li obične rolete dovoljne za sigurnost u današnje vrijeme. Bez brige, ako ugradite protuprovalne rolete, produžit ćete vrijeme provale i razinu zvuka nasilnog djelovanja. Paket je nadogradnja za sve vrste roleta.