temp

Ulazna i vanjska vrata

Svi tipovi ulaznih i vanjskih vrata, po Vašim željama i mjerama. Raznovrsna paleta boja i moderni dizajn ili za sve ljubitelje starih vremena široki odabir imitacija drva ili za stvarni doživljaj kombinacija drvo-aluminij.
Ispune za sve ukuse, od svih tipova stakla, običnih i dekorativnih panela, punog aluminija, pa sve do kombinacija istih.
Za one koje žele veću zaštitu i sigurnost nudimo i blindirana te protupožarna vrata i sigurnosna stakla (laminirana i kaljena), brave sa više točaka zatvaranja, sigurnosne ključeve. Nudimo i mogućnost izrade sistema ključeva (master ključ, pojedina osoba otvara određena vrata i sl.) Energetska učinkovitost garantirana najnovijom i najmodernijom tehnologijom profila sa prekinutim termičkim mostom i višestrukim izo staklima, Low-e (nisko-emisiona) i dodatkom argona.
temp

Unutarnja vrata

Za odvajanje i zatvaranje svih prostorija, od soba,kupatila, kuhinja pa sve do špajzi. Kombinacije stakla, panela, aluminija. Nudimo i rješenja sa aluminijskim dovratnikom i drvenim krilom u bilo kojoj boji.
temp

Klizna vrata

Unutarnja ili vanjska, automatska ili ručna, bez i sa okvirom, viseća ili oslonac dole, skrivena ili vidljiva, uglavnom za sve želje i zahtjeve.
Ispuna naravno po želji, staklo, ogledalo, panel,…
Boje sve prema RAL paleti i imitacije drva.